Konkurs kulinarny „Wariacja smakowa na temat jabłka”.

Serdecznie zapraszamy Koła Gospodyń Wiejskich do udziału w konkursie kulinarnym pn. „Wariacja smakowa na temat jabłka”, który jest jednym z elementów projektu „Czas na wieś”  dofinansowanego z programu Działaj Lokalnie, realizowanym przez Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sichowie Dużym i Klub Aktywnych Kobiet.

Warunkiem udziału w Konkursie jest dostarczenie przez upoważnionego przedstawiciela KGW Formularza zgłoszeniowego w terminie do 10 września 2022 r. osobiście lub drogą elektroniczną na adres e-mail: technikum@zsckrsichow.pl lub pocztą tradycyjną na adres:

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sichowie Dużym
Sichów Duży 89
28-236 Rytwiany
z dopiskiem „Konkurs dla KGW”.

Przedmiotem konkursu będzie przygotowanie dowolnej potrawy z wykorzystaniem jabłek. Prace konkursowe muszą być wynikiem indywidualnej twórczości członków Kół Gospodyń Wiejskich. Szczegóły w regulaminie konkursu  —–> REGULAMIN
Dla autorów najlepszych potraw czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe.