Zespół

Nasz zespół tworzą osoby, które mają ogromne doświadczenie pracy w trzecim sektorze:

Anna Bańka – Księgowa Działaj Lokalnie, prowadzi własne biuro rachunkowe, obsługuje obecnie 7 organizacji pozarządowych z powiatu. Osoba z doświadczeniem w rozliczaniu projektów dofinansowanych ze źródeł publicznych, w tym środki z Programu Kapitał Ludzki, Polsko-Szwajcarskiego Programu Współpracy, Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. Doświadczona w obsłudze Programu Działaj Lokalnie w latach 2013-2015.

Magdalena Marynowska – Koordynator Działaj Lokalnie, przez 8 lat pełniła funkcje dyrektora w M-GOK w Osieku. Od 2013 roku zaczęła się jej przygoda z Fundacją FARMa. Na początku była opiekunem w rewelacyjnym programie Mania Działania grupy Fotomaniacy. Kolejnym ważnym projektem, w którym też pracowała z młodzieżą był program Młodzi Gospodarze. Od 2015 jest członkiem zarządu Fundacji FARMa.

Arkonsoft  – Obsługa promocji w Programie Działaj Lokalnie, start-up powstał 5 lat temu, a od tego roku firma funkcjonuje jako spółka z o.o. Zajmują się przede wszystkim tworzeniem sklepów (WordPress + Woocommerce, Prestashop, Magento) i stron internetowych (statycznych i opartych o WordPress) oraz aplikacji (webowych, desktopowych, mobilnych). Dodatkowo świadczą usługi z zakresu marketingu – prowadzenie social mediów oraz poligrafii. Unikają szablonowych działań, każdy projekt dostosowują do indywidualnych potrzeb klienta.

Na pokładzie firmy znajduje się 13 osób w tym 3 programistów back-end , 5 programistów front-end, 2 grafików , projekt menadżera/marketingowca i 2 przedstawicieli w biurze w Warszawie.

Są kreatywnym zespołem, który stawia na rozwój – uczestniczą w różnego rodzaju eventach i szkoleniach oraz udzielają się społecznie jak tylko to możliwe.

Zdjęcie: Inauguracja Programu Działaj Lokalnie X, nasz zespół oraz przedstawiciele organizacji i grup nieformalnych, który otrzymały dofinansowanie.