„Lato w mieście” z Kołem Gospodyń Wiejskich „Teraz My” w Osieku

W ramach projektu Koła Gospodyń Wiejskich Teraz My w Osieku „Lato w mieście”, dofinansowanego ze środków programu Działaj Lokalnie Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności realizowanego przez Akademię Rozwoju Filantropii w Polsce oraz Fundację Aktywizacji i Rozwoju, w dniu wczorajszym, w Fundacji PasjoDzielnia w Wiązownicy Kolonii odbyły się fantastyczne warsztaty dla dzieci z tworzenia naturalnych, pachnących mydełek.

Dzieci miały możliwość stworzyć własne niepowtarzalne mydełka o ulubionym zapachu. Dodatkowo mogły obejrzeć filmik z działań fundacji w niezwykłym kinie w pasjodzielniowej stodole.

A wszystko pod okiem wolontariuszek z Koła Gospodyń Wiejskich Teraz My w Osieku, dzięki którym powstał pomysł i projekt.