Zakorzenione – spotkanie sieciujące dla organizacji

#zakorzenione 🌳

Przez ostatnie 3 dni mieliśmy okazję gościć przedstawicieli organizacji z różnych stron Polski biorących udział (i nie tylko) w programie „Zakorzenione – organizacje dla środowiska”

Dzięki spotkaniu mieliśmy okazję lepiej się poznać, wymienić dobrymi praktykami oraz pochwalić działaniami realizowanymi w swoich regionach. W programie spotkania znalazły się ciekawe warsztaty poruszające kwestie rozwoju organizacji, pozyskiwania funduszy na działania oraz księgowość w organizacji. Nie zabrakło również tematyki związanej ze środowiskiem, uczestnicy wzięli udział w warsztatach pokazujących jak ograniczyć wytwarzanie śmieci podczas organizowanych spotkań i imprez. Barbara Zamożniewicz dziękujemy oraz warsztatach zielarskich i zdrowej żywności – Wanda Kielek z KGW DORZECZANIE

Wielu inspirujących i ciekawych treści dowiedzieliśmy się dzięki wizycie w Fundacja PasjoDzielnia i Stowarzyszeniu Aktywności Lokalnej Dolina Kacanki. Dziękujemy Wam za tak pouczające spotkanie, miłą atmosferę i pokazanie nam wielu możliwości i nietuzinkowych rozwiązań. Daliście nam mnóstwo energii do działania.

Dziękujemy, że byliście z nami
Stowarzyszenie Q Pomocy, Inicjatywa Obywatelska Radzyń Moje Miasto, Stowarzyszenie Nenufar, Fundacja „Garden Therapy”, Stowarzyszenie Aktywności Lokalnej Dolina Kacanki, Gminne Towarzystwo Sportowe w Rakowie, Stowarzyszenie Rozwoju Podtatrza, Fundacja ,,Popieram Życie Miodem Słodzone”, Fundacja Wspomagania Wsi.

Dziękujemy za pomoc przy realizacji:
KGW Wiślanie – za przepyszne jedzonko
Lunea – za transport

Zapraszamy na fotorelację ze spotkania.