Fotorelacja z warsztatów kulinarnych

W czwartek 23 marca odbyły się pierwsze warsztaty kulinarne organizowane w ramach projektu „Ruch-sprawność-zdrowie”, realizowanego w ramach Programu Wsparcia „Szychta” Fundacji Świętokrzyskich Kopalni Surowców Mineralnych KAGANEK. 

Warsztaty kulinarne były połączone z wykładem z dietetyki, na których młodzież dowiedziała się o zasadach racjonalnego odżywiania, ile cukru jest w napojach typu cola, pepsi, Kubuś itp.

Realizator Programu

Akademia filantropii w Polsce

Fundator Programu

Polsko-Amerykańska Fundarcja Wolności
Facebook Rozwiń <
https://occmakeup.com/ http://slot-gacor.next.pwc.com/ https://link-slot-gacor.topacademy.wagor.tc.edu.tw/ Megasloto https://link-slot-gacor88.nebuta.its-mo.com/ https://restorecal.org/ http://slot-deposit-pulsa.learning.moleskine.com/